2009-04-06 18:11:05• hírek • Parajdi Andrea

Aláírják a finanszírozási szerződést

Szombaton, Szatmárnémetiben írják alá az Avasfelsőfalu és Turc közti útszakasz felújítására benyújtott pályázat finanszírozási szerződését. Vasile Blaga, a fejlesztésügyi miniszter is városunkba érkezik.

Amint arról már beszámoltunk, a Szatmár Megyei Tanács által az Avasfelsőfalu és Turc közti útszakasz felújítására leadott pályázatot pozitívan bírálták el. A projekt 60 millió lejbe kerül, amelyből 28,4 kilométernyi útszakaszt modernizálnak az Avasban.

Szombaton április 11-én, 10 órai kezdettel a Megyei Tanács termében Csehi Árpád tanácselnök, illetve Vasile Blaga fejlesztésügyi miniszter írják alá a finanszírozási szerződést. Az Avasfelsőfalu és Turc települések közötti útszakasz modernizálására megszerzett támogatást, az Észak-Nyugati Fejlesztési Ügynökség (ADR Nord-Vest) utalja át a tanács számára.

Vasile Blaga látogatása során nem csupán a megyénket érintő projekt finanszírozási szerződését írja alá. Máramaros megye is sikeresen pályázott a Regionális Operatív Programban, s az általuk elnyert finanszírozás biztosításának dokumentumait szintén szombaton hitelesítik egy aláírással.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: